dilluns, 31 de desembre del 2012

Raviolis amb salsa de formatge

Val a dir que no sóc gaire fan de la crema de llet, però sempre en tinc un parell de brics petits en algun armari, per aquells dies en què em ve de gust menjar alguna coseta bona, barateta i ràpida de fer.
Avui us proposo un plat molt senzill, els raviolis amb salsa de formatges, plat que es pot versionar de mil maneres, i que s'adapta a allò que tenim a la nevera.

Ingredients

- Raviolis farcits 
- 1 brick petit de crema de llet
- Barreja de formatges ratllats ( jo hi he posat una mica de manxec tendre, emmental i parmesà)
- 1 ceba
- Oli d'oliva, sal, pebre negre, nou moscada, alfàbrega seca

Com es fa?

Primer de tot, en una olla, hi bullim la pasta i quan estigui a punt, la reservem. Tallem la ceba petita. Posem un raig d'oli en una paella, i la sofregim, vigilant que no es cremi. Quan estigui transparent, hi afegim la crema de llet, remenem, i hi anem incorporant el formatge fins que tot quedi ben barrejat i el formatge s'hagi fos. Baixem el foc perquè no es cremi ni s'aferri, i hi afegim un polsim de pebre negre, ratllem una mica de nou moscada i hi posem l'alfàbrega.

Barregem la pasta amb la salsa... I a taula!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada