dijous, 13 de desembre del 2012

Namaste!

Avui un plat semi-indi, d'arrels índies o succedani cúrric "made in" botiga oriental de Perpinyà. 
Tal com un hindú fent un "big Mac" al "MacRonyals", malacostumats a esmorzar, dinar, berenar, sopar i ressopar, mentre l'autòcton s'ha de conformar amb un mig sopar d'arròs sense carn, i uns cigalons d'aigua bruta del Gangues, mentre arrossega rajols amb el penis, pervertim el tot en pro d'un sopar alternatiu.   

Ingredients

- Pollastre a daus
- Curri Masala
- Panses
- Una poma
- Ceba
- Sal i pebre
- Oli d'oliva

Com es fa?

Agafem el pollastre salpebrat generosament, a daus i el posem en un recipient a macerar amb el curri, les cebes, les panses i un raig d'oli.

Mentrestant tallem la poma a daus petits.
En una cassola escalfem una mica d'oli, i  hi aboquem el pollastre macerat amb totes les verdures. Ho deixem coure a foc lent, vigilant que no quedi sec, afegint aigua si és necessari.

Quan el pollastre estigui mig cuit hi afegim la poma tallada, i deixem acabar de coure.
 
El plat es pot acompanyar d'arròs bullit, preferentment del tipus basmati.

1 comentari: