Recepta de vicio. Per posar-se "perraco" fins el cul i reventar l'operació hipòcrita del vikini.
Mort als cànons inhumans i consumistes. A les models estúpides i mortes de gana que només són objectes de la societat.
Ingredients
- Massa de pizza (un dia d'aquest explicarem com la fem a casa)
- Salsa BBQ
- Formatge ratllat (rotllo 4 formatges per pasta i tal)
- Padano o parmigiano (pel glutamat)
- Bacon
- Ceba
- Carn picada o hamburguesa (recordeu que el cavall xutat és el que marca la diferència)
- All ratllat o en pols, pebre i sal
- Un tros de bitxo fresc
Com es fa?
A casa nostra no tenim forn així que la tècnica pizzera és una paranoia, resultat de mesos evolucionant éxits i fracassos... per la gent normal ho faríem així.
En una paella posem la ceba tallada i la sofregim. A mitja cocció afegim les carns (bacon i carn picada tot i que una mica de pollastre hormonat també seria la crema) i ho deixem coure. Afegim el bitxo talladet, la sal, l'all i el pebre.
Estirem la massa, hi posem la salsa barbacoa per sobre i la barreja de carns-ceba-pebre-sal-all-i-bitxo. Posem els formatges per sobre i al forn.
Muerte!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada