Avui us plantegem un plat d'aquells amb tradició i història, concretament, es va convertir per casualitat en el plat estrella dels campaments al cau: el pollastre a la cervesa. Molt fàcil i molt, molt bo!
Ingredients:
- 4 pits de pollastre
- 2 cebes mitjanes / grosses
- 1 tomata madura grossa
- 4 o 5 pastanagues
- Mig pebrot vermell
- 1 llauna de cervesa rossa
- Oli d'oliva, sal, pebre
Com es fa?
Posem un bon raig d'oli en una cassola ena mica fonda. Tallem el pollastre a daus i el salpebrem generosament. A continuació, pelem i tallem les pastanagues, les cebes, el pebrot i la tomata. Ho afegim tot a la cassola. Encenem el foc i esperem que el pollastre agafi una mica de color.
A continuació, aboquem la cervesa a la cassola. És millor si ja la tenim a temperatura ambient. Deixem que faci xup xup una mitja horeta, remenant de tant en tant, i vigilant que no es cremi ni s'aferri. Quan la cervesa s'hagi reduït, ja el tindrem a punt.
Apa, a gaudir!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada