dimecres, 23 de juliol del 2014

Pollastre a la cervesa

Avui us plantegem un plat d'aquells amb tradició i història, concretament, es va convertir per casualitat en el plat estrella dels campaments al cau: el pollastre a la cervesa. Molt fàcil i molt, molt bo!

Ingredients:

- 4 pits de pollastre
- 2 cebes mitjanes / grosses
- 1 tomata madura grossa
- 4 o 5 pastanagues
- Mig pebrot vermell
- 1 llauna de cervesa rossa
- Oli d'oliva, sal, pebre

Com es fa?

Posem un bon raig d'oli en una cassola ena mica fonda. Tallem el pollastre a daus i el salpebrem generosament. A continuació, pelem i tallem les pastanagues, les cebes, el pebrot i la tomata. Ho afegim tot a la cassola. Encenem el foc i esperem que el pollastre agafi una mica de color.

A continuació, aboquem la cervesa a la cassola. És millor si ja la tenim a temperatura ambient. Deixem que faci xup xup una mitja horeta, remenant de tant en tant, i vigilant que no es cremi ni s'aferri. Quan la cervesa s'hagi reduït, ja el tindrem a punt. 

Apa, a gaudir!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada