diumenge, 13 d’octubre del 2013

Tallarines (tagliatelle) amb ceps.

Diuen que el periódico diumenge que ve ven per 6€ un llibre amb receptes de bolets, al ritme que va aquest bloc potser no caldrà que gastin tinta...

Ingredients

- Tallarines
- Un grapat de ceps assectas
- All i julivert
- Oli d'oliva

Com es fa?

Posem els ceps amb aigua tèbia per què s'hidratin.

En una paella posem l'oli a escalfar. Afegim l'all a trossets i el julivert i els sofregim. Quan l'all està torradet hi podem els ceps i els fem coure. Si veiem que queda sec hi posem un xic d'aigua (no massa ja que després quedarà massa sucós). 

Bullim les tallarines. Un cop cuits i escorreguts afegim una mica de mantega a la pasta i ho barregem als bolets amb l'all i el julivert. 

Afegim parmesà i gas!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada