Postres amb nom un tant peculiar, que una mica més al nord del Pirineu varia a "bras de venus". Veritablement molt fàcil de fer i "resultón" a manta.
Ingredients
- 6 ous
- 6 cullerades de sucre
- 3 cullerades de farina de blat rases
- 3 cullerades de maizena rases
- Unes ratlladures de llimona
Com es fa?
Posem a esclafar el forn a 170ºC.
Separem els rovells de les clares. Posem les clares en un recipient i les muntem al punt de neu.
Afegim els rovells mentre remenem. Afegim el sucre, després les farines i al final les ratlladures de llimona.
Aboquem la pasta sobre un full vegetal que prèviament hem estirat a la plata de forn. Ho escampem bé i al forn 10-12 minuts a 170ºC.
Ho traiem, posem sucre sobre un altre paper vegetal i posem la nostra massa sobre (així no s'enganxa). Esperem que es refredi per retirar el paper on l'hem cuit.
Hi posem crema a sobre, nata, xocolata, anxoves de l'escala,... ho cargolem i gas. Una mica de sucre en pols, sucre cremat, ambdós,... i a la nevera. Podem tallar les puntetes per què el tema quedi simètric i bonic.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada