Aprofitant el dia d'escalivada fem una coca de recapte. Això tampoc té una recepta ni mida exacte, tothom la fa com vol. Grossa, petita, amb verdures, carn, peix,...
Ingredients
- Ceba, pebrot i albergínia escalivats
- Anxoves
- Formatge de cabra
- Massa de pa/pizza
Com es fa?
Estirem la massa de pa o pizza (pot ser del súper) fins que quedi ben prima.
Posem el pebrot, la ceba i l'albergínia escalivats per sobre. Afegim alguns trossos de formatge de cabra i algunes anxoves.
Ho posem al forn fins que la base estigui cuita.
Hi tirem oli i sal gruixuda per sobre
Ingredients
- Ceba, pebrot i albergínia escalivats
- Anxoves
- Formatge de cabra
- Massa de pa/pizza
Com es fa?
Estirem la massa de pa o pizza (pot ser del súper) fins que quedi ben prima.
Posem el pebrot, la ceba i l'albergínia escalivats per sobre. Afegim alguns trossos de formatge de cabra i algunes anxoves.
Ho posem al forn fins que la base estigui cuita.
Hi tirem oli i sal gruixuda per sobre
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada