Plat transatlàntic, normalment picant, que s'ha vist destronat dels nostres carrers per culpa dels kebabs i la seva facilitat per endur, sumat a un preu bastant baix, que en part et fa plantejar si veritablement allò rodó, geomètricament curiós, sense cap forma concreta d'animal és veritablement 100% vedella. Si veritablement allò pot ser un 80% vedella pels que som menys "tiquismiquis" i que ja ens seria raonable aquesta proporció prou elevada de rumiant herbívor.
Doncs el que dèiem, desapareguts els restaurants mexicans dels nostres carrers aquí la recepta, que en el fons és una mena de pasta de pa rodona i prima on tothom hi posa el que vol. Fins i tot hi podríem posar un tros de pernil dolç i formatge i fer-nos un bikini recargolat.
Ingredients
- Pebrots vermell i verd
- Ceba
- Carn de pollastre o vedella
- Salsa de tomata
- "Tortitas" de blat o similar
- Formatge (opcional)
- Espècies al gust (pebre negre, vermell, orenga,...)
- Bitxo i/o salsa picant rotllo tabasco
- All
Com es fa
Tallem el bitxo i el posem en una paella amb oli a coure. Afegim les cebes i pebrots tallats a tires, i l'all tallat a daus petits. Quan les verdures estan prou cuites afegim la carn també tallada a tires.
Deixem coure i afegim la salsa de tomata. Posem la sal, pebres, espècies diverses... Retirem i reservem.
Un cop al plat agafem una "tortita" de blat, posem una llesca de formatge a la base i unes cullerades de la barreja. Afegim unes gotes de salsa picant i canya!
Ho cargolem i ens ho mengem tot mirant de no liar-la massa i ens supuri per sota el farcit.
"Opció b". Del pal "ens posem "perracos" a muerte.
Agafem cebes, les tallem a làmines i les passem per la paella a sofregir. Un cop cuita hi posem uns xoriços tallats a làmines i els fem coure. Posem la barreja sobre la "tortita" amb una mica de formatge i gas.
Ara que tots els pobles tenen desfibril·ladors podem viure més al límit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada