dissabte, 25 de gener del 2014

Volcanets (Coulants).

Ingredients per a 5-6 volcanets:

- 150g de mantega
- 150g de xocolata de postres
- 4 ous
- 3 cullerades de farina (aprox. 30g)
- 125g de sucre
- Si es vol es pot afegir un raig de Cointreau (o tiple sec).

Com es fa?

Posem en un tupí la mantega tallada a daus i la xocolata a trossos. Ho fem fondre tot a foc lent mentre anem remenant.

A part posem els quatre ous i el sucre, ho remenem una mica per barrejar-ho tot.

Afegim la xocolata fosa amb la mantega a l'ou i el sucre. Barregem.

Afegim una a una les cullerades de farina, remenant entre una i altre.

Ho posem en  motllos i just abans de menjar els posem uns 10 min al forn.

Els volcanets estaran llestos quan veiem la vora cuita i just al centre com una gota encara líquida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada