dijous, 5 de setembre del 2013

Retorn dolç

Ja tornem a ser aquí! després d'un parell de mesos de vacancetes, amunt i avall per mars i muntanyes, hem tornat més dolços i llaminers que mai. Però com que també és important cuidar-se, avui us presentem una recepta de magdalenes fetes amb stevia, aptes per a tothom, fàcils, econòmiques, ràpides de fer  i boníssimes!

Ingredients per a unes 15 magdalenes mitjanes

- 1 cullerada de cafè de margarina
- 1 iogur de llimona
- 1/2 cullerada d'stevia en pols dissolta en 1/2 got d'aigua
- 1/2 got d'oli d'oliva
- 1 got de llet semidesnatada
- 1 ou

****************

- 2 gots de farina de reposteria
- 1 sobre de llevat

Com es fa?

Doncs molt senzill. Primer de tot, afegim la primera tanda d'ingrdients en un bol i els barregem ben barrejats, fins que tot estigui integrat. Tot seguit, hi afegim la farina i el llevat. Jo he tamissat la farina per evitar els grumolls, i ho he anat treballant fins que n'he obtingut una massa fina.

Tot seguit, posem la massa als motllos, els omplim fins la meitat, ja que després puja. Ho enfornem a 180º durant uns 15 minuts. És important no obrir el forn mentre es couen les magdalenes, perquè si no no pujaran bé.

Hi podem afegir trossets de xocolata negra, ratlladura de taronja o llimona... el que volgueu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada