Ja fa temps que tenia ganes d'escriure aquesta recepta de pa indi, el naan, que és molt fàcil de fer i queda boníssim amb el curry o qualsevol plat especiat.
- 100ml d'aigua tèbia
- 1 iogur natural
- 300g de farina
- Sal
- Llevat
- 1 culleradeta de cafè de mantega
Com es fa?
Fem un volcà amb la farina, i al centre hi aboquem la resta d'ingredients: l'aigua, el iogur, la sal, el llevat i la mantega. Ho pastem tot ben pastat fins que n'obtenim una massa elàstica, que no se'ns enganxa als dits. En fem una bola, la posem en un plat i la tapem amb film transparent, sense apretar-la gaire. Deixem que reposi aproximadament 1 hora.
Un cop transcorreguda l'hora, agafem boletes de massa i les extenem per anar fent les "coques" que són com les llesques del pa. Posem una planxa (o una paella) al foc, i anem coent el pa. La cocció és molt ràpida, al voltant d'un minut per costat. Calent és molt i molt bo!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada