dissabte, 16 de febrer del 2013

Coca de iogur i pera

La pera m'agrada molt, però ves per on, és una fruita que sempre em fa mandra de menjar. L'altre dia en vaig comprar, i avui he vist que n'hi havia un parell que estaven a punt de fer-se malbé. Hi he estat rumiant, i he pensat que podia fer-ne una coca de pera amb formatge fresc, però no tenia formatge a la nevera, així que he fet un híbrid entre la coca la iogur de tota la vida i la de peres. Jo us ho explico, i aviam què en surt...

Ingredients

- 200g de sucre
- 350g de farina
- 3 ous
- 1 iogur natural
- 1/2 iogur d'oli de girasol
- 3 culleradetes de llevat en pols
- 1 xic de sal
- 2 peres, ben madures

Com es fa?

Barregem el sucre amb el polsim de sal i els ous, ho remenem bé fins que en queda una pasta espessa. Hi afegim el iogur natural i l'oli, ho remenem. Quan ja està tot ben lligat, hi anem afegint la farina a poc a poc perquè no hi hagi grumolls. Després, hi afegim el llevat.
A continuació ho aboquem en un motllo i hi posem la pera tallada a làmines fines pel damunt. Ho enfornem una mitja horeta amb el forn a uns 180º.
El resultat? sorpresa! Aquesta nit la tastarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada