Avui un plat semi-indi, d'arrels índies o succedani cúrric "made in" botiga oriental de Perpinyà.
Tal com un hindú fent un "big Mac" al "MacRonyals", malacostumats a esmorzar, dinar, berenar, sopar i ressopar, mentre l'autòcton s'ha de conformar amb un mig sopar d'arròs sense carn, i uns cigalons d'aigua bruta del Gangues, mentre arrossega rajols amb el penis, pervertim el tot en pro d'un sopar alternatiu.
Ingredients
- Pollastre a daus
- Curri Masala
- Panses
- Ceba
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
Com es fa?
Agafem el pollastre salpebrat generosament, a daus i el posem en un recipient a macerar amb el curri, les cebes, les panses i un raig d'oli.
Mentrestant tallem la poma a daus petits.
En una cassola escalfem una mica d'oli, i hi aboquem el pollastre macerat amb totes les verdures. Ho deixem coure a foc lent, vigilant que no quedi sec, afegint aigua si és necessari.
Quan el pollastre estigui mig cuit hi afegim la poma tallada, i deixem acabar de coure.
El plat es pot acompanyar d'arròs bullit, preferentment del tipus basmati.
Fàcil! Aquest anirà al meu tupper
ResponElimina