Avui dia de conserves i dolços, aprofitant el sac de pomes que vam
trobar al mercat bé de preu.
Una d'aquelles troballes que afavoreixen l'experimentació, el coneixement i el fet d'avançar cap a l'autosuficiència, de la qual el consumisme modern ens ha desarrelat, submergint-nos en la ignorància. En presoners de supermercat sobrealimentats de conservants, colorants, edulcorants, E's, A's i U's amb nombres misteriosos i desconeguts que només apunten en una direcció...
Una d'aquelles troballes que afavoreixen l'experimentació, el coneixement i el fet d'avançar cap a l'autosuficiència, de la qual el consumisme modern ens ha desarrelat, submergint-nos en la ignorància. En presoners de supermercat sobrealimentats de conservants, colorants, edulcorants, E's, A's i U's amb nombres misteriosos i desconeguts que només apunten en una direcció...
Ingredients (per a uns 2'5 kg de confitura aprox.)
- 3 Kg de pomes
- 1'5 kg de sucre
- El suc d'una llimona
Com es fa?
Pelem i tallem les pomes a daus i les posem en un recipient amb el sucre tot barrejat. Hi aboquem el líquid d'una llimona i ho deixem reposar 4-5 hores, mentre la poma va deixant anar suc.
Ho posem en una cassola al foc i esperem a que la poma es cogui (ho sabrem per què es torna transparent).
Aturem el foc ho triturem tot i ho posem en pots al bany maria 15min.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada