dilluns, 2 de maig del 2016

Trinxat de Cerdanya.

Diuen que la col (o era el bròquil?) és l'únic aliment que fa més pudor quan es cou que quan s'elimina pel recte... però bé, també diuen que s'ha de menjar de tot i que el bròquil va bé per depurar el cos d'estrògens i tal i pascual... Que ets un tiu? Que tens tetes? Que de forma periòdica treus sang pel cul i no és de posar-t'hi carbassons ni altres objectes fàl·lics? Doncs potser tens un excés d'hormones femenines i et caldria menjar més bròquil.

Resumint podríem dir que el bròquil és el súper-aliment antagonista del pollastre barat hormonat fins el cul que s'injecten els ciclistes abans de fer el "tour", o que compren les famílies modestes a 0'25€/kg.

Doncs aquí una recepta de col!

Ingredients

- Col
- 4 patates grosses
- Cansalada
- Botifarra negra
- Sal i pebre

Com es fa?

Tallem la col i en traiem els nervis. La posem amb aigua a bullir. Pelem, tallem i netegem les patates i les afegim a l'olla.

Passem ràpidament la botifarra negra tallada a daus per una paella, la traiem i posem la cansalada tallada a tires d'un dit de gruix. Un cop torradeta la traiem i reservem.

Posem la patata i la col bullida a la paella amb el foc mig i l'anem trinxant. Afegim la cansalada i la botifarra, remenem i gas!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada