La típica coca de la iaia, boníssima!
Ingredients (les mesures van en "pots de iogurt")
- 1 iogurt natural
- Mig pot d'oli de girasol
- 2 pots de sucre
- 1 pot i mig de farina
- 1 pot i mig de maizena
- 1 sobre de llevat
- 2 ous
- Ratlladura de pell de llimona (al gust)
- Podeu posar-hi un raig d'anís, canyella o xocolata, al gust
- Sucre i ametlla trinxada o pinyons per decorar
Com es fa?
Ingredients (les mesures van en "pots de iogurt")
- 1 iogurt natural
- Mig pot d'oli de girasol
- 2 pots de sucre
- 1 pot i mig de farina
- 1 pot i mig de maizena
- 1 sobre de llevat
- 2 ous
- Ratlladura de pell de llimona (al gust)
- Podeu posar-hi un raig d'anís, canyella o xocolata, al gust
- Sucre i ametlla trinxada o pinyons per decorar
Com es fa?
Primer de tot, escalfem el forn a 180º.
A continuació, separem les clares dels rovells, i les muntem a punt de neu. En un bol, hi aboquem el iogurt, l'oli i el sucre, i ho barregem bé. Després hi afegim els rovells d'ou, la llimona i el llevat, i ho remenem tot plegat.
A continuació, incorporem la farina tamisada i les clares d'ou a punt de neu, procurant que no ens ho quedin grumolls. Quan estigui llest, ho aboquem al motllo. Afegim l'ametlla trinxada pel damunt i un polsim de sucre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada