divendres, 3 de maig del 2013

Truita de verdures semi-podrides de la nevera amb formatge de cabra.


La truita és una d'aquelles coses que es pot fer de qualsevol cosa, tal com un entrepà o una pizza, així doncs en aquest cas donarem utilitat a tot allò de la nevera que ja comença a fer "malacara".

En aquest cas hem trobat...

Ingrdients

- Mig pebrot verd i mig de groc
- Mig carbassó
- Un tros de porro
- Carrota (pastanaga pels xaves)
- 4-5 ous
- Formatge de cabra tallat a daus

Com es fa?

Agafem les verdures i les tallem a daus, en juliana,... com ens agradi més i les fem coure amb un xic d'oli. Sal-pebrem al gust.

Barregem els ous i quan les verdures ja estiguin cuites les hi aboquem, remenem i afegim el formatge de cabra tallat.

Aboquem la barreja a la paella amb l'oli calent i a donar-li la volta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada