Pilot de la màquina de pasta que hem trobar avui al "super".
Ingredients
a. Per la pasta
- 300 g de farina
- 3 ous
- 1 cullerada d'oli
- 1 cullerada de llet
b. Pel pesto
- Alfàbrega fresca (uns 100g)
- Algunes nous
- Un bon raig d'oli d'oliva
- Un gra d'all
Com es fa?
Després afegim la llet i l'oli i continuem remenant, pitjant la massa amb els palmells de la mà, fins que la pasta quedi llisa i uniforme (uns 10min). Per fer la pasta vermella en el moment de posar l'oli i la llet afegim una mica de concentrat de tomata.
Estirem la pasta i la passem per la màquina (de pasta) per fer-ne tallarines. Per què no s'enganxi la podem enfarinar per sobre.
Ho bullim a gust de consumidor.
Pel pesto passem els pinyons per la paella i els torrem. Afegim les fulles d'alfàbrega, les nous, els pinyons torrats i el gra d'all en un recipient i ho triturem. Afegim sal, pebre i l'oli d'oliva.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada